Sympathisanten

Sympathisanten die Atlasbridges bij het organiseren van laagdrempelige activiteiten

Een sympathisant helpt Atlasbridges bij het organiseren van laagdrempelige activiteiten, waarmee we graag veel mensen in korte tijd bij onze campagnes en acties willen betrekken. Zo zijn we bezig met het opzetten van een groot e-mailbestand. Daarin zitten adressen van mensen, die het goed vinden dat wij ze mailen. Als sympathisant kan je ons helpen door boodschappen die je van Atlasbridges krijgt, door te mailen en te sturen aan jouw vrienden of kennissen. Maar we kunnen je ook benaderen met de vraag om een affiche achter jouw raam te hangen of een paar affiches in jouw omgeving te verspreiden. Of om op kleine schaal in jouw eigen omgeving handtekeningen op te halen. Dit bestand moet groeien als een olievlek. Als sympathisant kan je daar een belangrijke rol in spelen.

Wie zoeken we?
Als je een pc met internetaansluiting en een mobiele telefoon hebt en als je daar handig mee bent. Als je jouw contacten wilt informeren met een boodschap waar je achter staat. En als je het geen probleem vindt om alleen en vanuit jouw eigen huis te opereren. Op die manier levert je een wezenlijke bijdrage aan het neerzetten van campagnes.Wij houden je regelmatig op de hoogte van de activiteiten van Atlasbridges en sturen je informatie over Atlasbridges en over diverse onderwerpen. Bovendien krijg je persoonlijke uitnodigingen voor festivals en bijeenkomsten.

Geïnteresseerd?
Wil je graag vrijwilliger worden van Atlasbridges? Vraag dan nu het informatiepakket aan. In dit pakket zit ook een inschrijfformulier. Wanneer je dit formulier ingevuld aan ons retourneert nemen wij je op in ons vrijwilligersbestand. Je wordt vervolgens

Categories

  • No categories